Erhvervsrengøring og privat rengøring i Holstebro, Ringkøbing og omegn

[page_hero_excerpt]

Effektiv Erhvervsrengøring og privat rengøring

Søger du en professionel rengøringstjeneste i Holstebro, Ringkøbing og omegn? Så er vores rengøringsfirma det rette valg for dig. Hos KP Multiservice tilbyder vi effektiv erhvervsrengøring til små og store virksomheder, foreninger og institutioner. Vi ved, hvor vigtigt det er for en virksomhed at have en ren og præsentabel arbejdsplads, og derfor går vi op i at levere en høj kvalitet i vores rengøring.

Vi har over 10 års erfaring i branchen, og tilbyder derfor altid den bedste kvalitet samt service for vores kunder. Det er derfor vi har en stor og tilfreds kundekreds, som vi ofte hjælper gentagende gange. Du kan som kunde altid regne med os og være sikekr på at vi overholder vores aftaler. Når vi kommer ud til dig er det med en høj grad af professionalisme, hvor vi altid behandler ejendommen og de tilhørende ting med respekt.

Men vi hjælper også privathusholdninger med vores privat rengøring, vi elsker at hjælpe med at lette hverdagen for travle familier. Det kan være svært at nå det hele, så lad os komme forbi med vores rengøringsservice. Vi bruger miljøvenlige rengøringsprodukter, og tilpasser os efter kundens specifikke behov. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde din ejendom ren og pæn.

Håndværkerrengøring

Vi tilbyder håndværkere rengøring for private- og erhvervskunder. Vi sørger for et rent skur, værksted, m.m.

Kontorrengøring

Vi tilbyder kontorrengøring til alle slags virksomheder. Vi holder jeres kontor rent og lækkert.

Kontakt os for privat- eller erhvervsrengøring

Har du brug for privat og erhvervsrengøring nær Holstebro og Ringkøbing eller vil du høre mere om privat rengøring eller erhvervsrengøring? Så kontakt os på enten mail: kristineperkons@gmail.com eller på telefon: (+45) 60 46 55 94. Vi ser frem til at høre fra dig.